ID {{ productCode }}
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: 1492725
Biela čokoláda vo forme koláčov je obzvlášť vhodná na pečenie a cukrárenské výrobky. Má teplotu topenia medzi 31 a 35 stupňami. Obsahuje 29 % kakaového masla. Ide o veľmi špeciálny rastlinný tuk lisovaný z kakaových bôbov, ktorý na rozdiel od iných rastlinných tukov nežltne.
Bezfarebnosť bielych čokoládových koláčov umožňuje zafarbiť surovinu červenou farbou po roztavení s červenou repou alebo žltou farbou s kurkumou, a tak získať čokoládu novej farby. Pri pečení nemôžu chýbať sušienky z bielej čokolády, ktoré sú obzvlášť chutné v kombinácii s kúskami tmavej čokolády. Sú skvelé do cesta a na zdobenie palaciniek a lievancov. Výborne chutia v muffinoch, nesklamú pri príprave fondue a dajú sa použiť na čokoládové polevy všetkého druhu. Malú hrsť môžete pridať do müsli alebo rannej kaše, kde sa lahodne roztopia
100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 2319 kJ / 555 kcal |
Tuky | 33,2 g |
- z toho Nasýtené mastné kyseliny | 20,6 g |
Sacharidy | 60,1 g |
- z toho cukry | 60,1 g |
Bielkoviny | 4,2 g |
Soľ | 0,28 g |
Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, laktóza, emulgátor (sójový Lecitín, polyglycerol-polyricín-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.
Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. Môže obsahovať stopy mlieka, lepku, sušených orechov a arašidov.
Forma | potravina |
---|---|
Hmotnosť | 500 g |
Špeciálne požiadavky | vegetarián |