ID {{ productCode }}
Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: FGFO099
Pochádza z japonskej raňajkovej potraviny natto (známej už 2000 rokov), ktorá sa vyrába fermentáciou sójových bôbov pomocou priateľských baktérií Bacillus subtilis natto. Natto získava svoju charakteristickú chuť a vôňu vďaka tomuto jedinečnému enzýmu. Pri fermentácii sójových bôbov baktérie aktivujú nattokinázu, ktorá dodáva potravinám chuť podobnú syru. Natto je vo východnej Ázii obľúbené už tisícky rokov. Dnes sa Natto predáva v mnohých obchodoch s potravinami a špecializovaných obchodoch so zdravou výživou po celom svete. Tradičná japonská potravina natto je bohatá na bielkoviny, vitamíny a minerály, ale väčšina jej výhod je spojená so silným enzýmom nattokinázou. Vďaka vysokej čistote a štandardizácii enzymatickej aktivity enzýmu nattokinázy je tento výživový doplnok možnou voľbou na konzumáciu časti tradičnej japonskej potraviny Natto v koncentrovanej forme výživového doplnku Nattokináza.
Obsah látok v dennej dávke | 1 kapsula |
---|---|
Nattokináza | 100 mg |
Nattokináza (fermentovaná sója), rastlinná kapsula z hypromelózy, plnidlo - ryžová múka, protihrudkujúce látky - oxid kremičitý.
Forma | kapsule |
---|---|
Veľkosť balenia (kapsule) | 90 kapsúl |
Dávok v balení | 90 denných dávok |
Špeciálne požiadavky | vegan, vegetarián, bez GMO |