1485194

BioTech USA Protein Ice Cream 500 g jahoda

ID {{ productCode }}

Zmrzlina bohatá na bielkoviny.  Viac informácií   Viac informácií 
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 1485194

Pri nákupe {{ d.min }} až {{ d.max }} kusov kusov Pri nákupe od {{ d.min }} kusov {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetríte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Pri nákupe {{ d.min }} až {{ d.max }} kusov kusov Pri nákupe od {{ d.min }} kusov {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetríte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
Množstvová zľava
BioTech USA Protein Ice Cream 500 g jahoda
BioTech USA Protein Ice Cream 500 g jahoda
Ušetríš 0,62 €
12,09
12,71
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 12,09 €

Popis

Prečo odporúčame proteínovú zmrzlinu?

  • Vysoký obsah bielkovín (52 %)
  • Bez palmového oleja
  • Bez konzervačných látok

Zmrzlina plná bielkovín? Samozrejme!

Dobrou správou je, že môžete zostať fit, aj keď si dáte zmrzlinu, len si musíte vybrať správny druh. Predstavujeme zmrzlinový prášok BioTechUSA. Proteínová zmrzlina sa môže stať vaším pomocníkom. Výrobok je založený na vysokokvalitnom srvátkovom proteínovom koncentráte: vychutnajte si osviežujúcu zmrzlinu a zároveň sa postarajte o príjem bielkovín.

Nepotrebujete stroj na výrobu zmrzliny!

Na zmiešanie zmrzlinového prášku s vodou potrebujete len šejker. Vložte zmes do mrazničky, počkajte 2 až 3 hodiny a vychutnajte si pravú krémovú zmrzlinu. Vychutnajte si zmrzlinu bez pocitu viny.

Bielkoviny ako živina

Bielkoviny sú základným stavebným prvkom nášho tela, zdrojom živín zložených z aminokyselín produkovaných v našom tele a doplnkov z vonkajších zdrojov. Bielkoviny prispievajú k udržiavaniu a rastu svalového tkaniva. Ak pravidelne cvičíte, chcete zvýšiť svalovú hmotu alebo schudnúť, vaše telo potrebuje viac bielkovín.

Príprava

Zmiešajte 1 dávku (50 g = 5 polievkových lyžíc) so 100 ml vody v šejkri. Vložte do mrazničky na 2 až 3 hodiny. Spotrebujte do jedného dňa.

Výživové informácie


100 g RHP*
Energetická hodnota 1926 kJ/458 kcal 23%
Tuky 17 g 24%
- z toho Nasýtené mastné kyseliny 13 g 65%
Sacharidy 24 g 9%
- z toho cukry 13 g 14%
Bielkoviny 52 g 104%
Soľ 0,64 g 11%

*Referenčná hodnota príjmu pre priemernú dospelú osobu (8400 kJ/2000 kcal).

Zloženie:

  • Čokoláda:
  • Jahody: Allura AC červ: môže nepriaznivo ovplyvniť činnosť a pozornosť detí.

Oznámenie

  • Prášková zmes na prípravu zmrzliny.
  • Uchovávajte mimo dosahu detí.
  • Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla.
BioTech USA Protein Ice Cream 500 g jahoda
BioTech USA Protein Ice Cream 500 g jahoda

Parametre

Forma sypké
Dávok v balení 10 dávok
Hmotnosť 500 g
Špeciálne požiadavky bez GMO, vysoký obsah bielkovín, bez palmového oleja

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Blog

Avokádo: Z čoho sa skladá a prečo ho zaradiť na jedálny lístok?

Avokádo: Z čoho sa skladá a prečo ho zaradiť na jedálny lístok?

Všetko o kreatíne: Čo to je, ako ho užívať a aké sú riziká?

Všetko o kreatíne: Čo to je, ako ho užívať a aké sú riziká?

Ako byť správny kľukár: Typy kľukov a ako na ne

Ako byť správny kľukár: Typy kľukov a ako na ne