2420 EUR

Bicykel GT Grade Carbon Elite Blue 2021

Bicykel GT Grade Carbon Elite 2021 v modrom prevedení s karbónovou konštrukciou Triple Triangle je univerzálny bicykel, ktorý vás prekvapí jeho lepšou nastaviteľnosťou.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 97200

Bicykel GT Grade Carbon Elite Blue 2021

Bicykel GT Grade Carbon Elite Blue 2021

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Bicykel GT Grade Carbon Elite 2021 v modrom prevedení s karbónovou konštrukciou Triple Triangle je univerzálny bicykel, ktorý vás prekvapí jeho lepšou nastaviteľnosťou a adaptabilitou. Už vás nezastavia ani štrkové cesty, a to hlavne vďaka skvelým kotúčovým brzdám Shimano GRX 400. Ideálne pre vás, ktorí chcete jazdiť dlhé vzdialenosti.

Náhled videa

Najdôležitejšia je kvalita

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozdeľuje vibrácie po celom bicykli a minimalizuje ich prenos na sedlovú trubku. Kvalita tohto materiálu vám tiež zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť kolies. Svoj bicykel si tak môžete užívať častejšie a dlhšie.

Lepšia kontrola, menej únavy

Dual Fiber Dynamics je unikátna technológia GT, ktorá dodáva jazdcovi oveľa viac kontroly nad riadením kolesa, a tým pádom sa nemusíte toľko koncentrovať, čo znižuje únavu pri jazde. Väčšiu kontrolu zaisťujú zadné vzpery, ktoré sú rozdelené do dvoch ultraľahkých tuhých materiálov.

Prispôsobte si jazdu podľa seba

Vďaka revolučnému sytému nastaveniu zadnej stavby Flip Chip môžete vyladiť bicykel priamo pre váš spôsob jazdy. Skrátka vďaka tejto unikátnej technológii, ktorú inde nenájdete, si môžete nastaviť hlavový uhol a výšku stredu.

Neobmedzenosť vo výbere plášťov

Všetky modely Grade, vrátane tohto majú možnosť využívať širokú škálu plášťov a dezénov, ktoré sa môžu pohybovať v šírkach od 28c až po 35c. Pod tieto plášte môžeme radiť cestné plášte, trekkingové plášte, ale aj tie cyklokrosové.

Úložný priestor je samozrejmosťou

Tento bicykel je ideálny pre vás, ktorí chcete jazdiť dlhšie vzdialenosti. Kolesá Grade sú totiž vybavené montážnymi bodmi, ktoré sú umiestnené na vidlici a ráme. To vám umožní vziať si so sebou batoh, ktorý môžete pripnúť na rámovú rúrku. Na vidlice môžete pripnúť klietky, ktoré využijete na čokoľvek, podľa vašich preferencií.

Neexistuje bezpečnejšia a jednoduchšia služba

Servis a údržbu bicykla zaisťuje Grove Tube, čo znamená, že všetka kabeláž je uložená v drážkach rámu a tým pádom sú ochránené pred dosahom kameňov a paličiek. Navyše si vďaka tejto technológii poradíte so servisom veľmi ľahko, rýchlo a hlavne bezpečne.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm môžu používať veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm používajú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú verziu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas celej svojej histórie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Vďaka veľkému počtu patentov navyše patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku