96949

Bicykel GT Aggressor 29 Sport Red

ID {{ productCode }}

Horský bicykel GT Aggressor 29 Sport 2021 v červenej farbe s 29" kolesami vám umožní ľahko prejsť lesným terénom. Je veľmi vhodné na každodenné rekreačné používanie.

Vyber farbu

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 96949

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bicykel GT Aggressor 29 Sport Red

Bicykel GT Aggressor 29 Sport Red

469.99
408.99
Ušetríš 61.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 408.99 €

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreačné MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba červená
Predný zdvih 75 mm
Počet prevodov 3x7
Brzdy Mech Disc, 160/160mm Rotors, Mech Disc, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horský bicykel GT Aggressor 29 Sport 2021 v červenej farbe s 29" kolesami vám umožní ľahko prejsť lesným terénom. Je veľmi vhodné na každodenné rekreačné používanie. Bicykel navyše disponuje veľmi kvalitnou hliníkovou konštrukciou Triple Triangle a progresívnou geometriou, ktorá vám pomôže k lepšej ovládateľnosti.

Náhled videa

Úžasná manévrovateľnosť

Unikátna progresívna geometria, ktorou disponuje tento bicykel vám pomôže s lepším ovládaním pri prudkých zjazdoch a zároveň vám zaistí lepšiu trakciu pri výjazdoch na kopec. Ďalej vám zaistí oveľa lepší pohyb na bicykli vďaka väčšiemu priestoru, a tým vám pomáha aj k lepšej stabilite na bicykli.

Najdôležitejšia je kvalita

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozmelňuje vibrácie po celom kole a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúrky. Kvalita tohto materiálu vám zaistí aj oveľa dlhšiu životnosť bicykla. Vy tak môžete požívať bicykel častejšie a dlhšie.

Ostré rohy už nebudú postrachom

S týmto kolesom zvládnete každú strmú alebo tesnú zákrutu. Pomôžu vám k tomu 29“ kolesá, ktoré majú výbornú priľnavosť na každom povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a plášte so šírkou 2,25", ktoré vám dovolia ísť na hranu svojich vlastných limitov. Vybrať zákruty pomôžu aj mechanické kotúčové brzdy.

Pohodlie v každej situácii

Je zrejmé, že k pocitu pohodlia vám pomáha konštrukcia Triple Triangle, 29" kolesá a progresívna geometria. Avšak k dokonalému pohodliu pomôžu hlavne vidlice SR Suntour M3030, ktoré disponujú 75 mm zdvihom.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm poslúžia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm potom zvolia variantu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas svojej existencie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku