96948

Bicykel GT Aggressor 29 Sport Blue

ID {{ productCode }}

Horský bicykel GT Aggressor 29 Sport 2021 v modrej farbe s 29" kolesami vám umožní ľahko prejsť lesným terénom. Je veľmi vhodný na každodenné rekreačné využívanie.

Vyber farbu

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 96948

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bicykel GT Aggressor 29 Sport Blue

Bicykel GT Aggressor 29 Sport Blue

482.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 482.99 €

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreačné MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba modrá
Predný zdvih 75 mm
Počet prevodov 3x7
Brzdy Mech Disc, 160/160mm Rotors, Mech Disc, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horský bicykel GT Aggressor 29 Sport 2021 v modrej farbe s 29" kolesami vám umožní ľahko prejsť lesným terénom. Je veľmi vhodné na každodenné rekreačné  používanie. Bicykel navyše disponuje veľmi kvalitnou hliníkovou konštrukciou Triple Triangle a progresívnou geometriou, ktorá vám pomôže k lepšej ovládateľnosti.

Náhled videa

Úžasná ovládateľnosť

Unikátna progresívna geometria, ktorou disponuje tento bicykel, vám pomôže s lepším ovládaním pri prudkých zjazdoch a zároveň vám zabezpečí lepšiu trakciu pri jazde na kopec. Ďalej vám zabezpečí oveľa lepší pohyb na bicykli vďaka väčšiemu priestoru, teda vám pomáha i k lepšej stabilite na bicykli.

Dôležitá je najmä kvalita

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám roztriešťuje vibrácie po celom bicykli a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry. Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí i oveľa dlhšiu životnosť bicykla.

Prudké zákruty už nebudú postrachom

Vďaka tomuto bicyklu prejdete akúkoľvek prudkú alebo úzku zákrutu. Pomôžu vám k tomu 29“ kolesá, ktoré majú výbornú priľnavosť na každom povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a plášte so šírkou 2,25", ktoré vám dovolia ísť na hranu svojich vlastných limitov. Vybrať zákruty pomôžu i mechanické kotúčové brzdy.

Pohodlie v každej situácii

Je zrejmé, že k pocitu pohodlia vám pomáha konštrukcia Triple Triangle, 29" kolesá a progresívna geometria. No k dokonalému pohodliu pomôžu najmä vidlice SR Suntour M3030, ktoré disponujú 75 mm zdvihom.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm využijú veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm zvolia variant L
  • cyklisti od 190 cm cm zvolia variant XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už  od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patrí medzi tie najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patrí medzi technologických priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky. Budete s ňou vyzerať ako profesionál
 



Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku