550.3 EUR

Bicykel GT Aggressor 29 Expert Shimano 2021

Horský bicykel GT Aggressor 29 Expert 2021 má ľahkú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle, ktorá zaručuje pohodlie pri každodennom používaní.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 96944

Bicykel GT  Aggressor 29 Expert Shimano 2021

Bicykel GT Aggressor 29 Expert Shimano 2021

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Pohlavie muži
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Rekreačné MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba modrá
Predný zdvih 80 mm
Počet prevodov 3x8
Brzdy Tektro M275 Hydro Disc, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Horský bicykel GT Aggressor 29 Expert 2021 má ľahkú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle, ktorá zaručuje pohodlie pri každodennom používaní. Navyše vďaka progresívnej geometrii s 29" kolesami sa budete cítiť ako vo sne. V pomere cena/výkon je to jeden z najlepších bicyklov, aké môžete mať, ak máte len rekreačné ambície.

Náhled videa

Najdôležitejšia je kvalita

Bicykel má špičkovú hliníkovú konštrukciu Triple Triangle. Tento univerzálny rám rozdeľuje vibrácie po celom bicykli a minimalizuje ich prenos na sedlovú trubku. Kvalita tohto materiálu vám tiež zabezpečí oveľa dlhšiu životnosť kolies. Svoj bicykel si tak môžete užívať častejšie a dlhšie.

Úžasná manévrovateľnosť

Jedinečná progresívna geometria tohto bicykla vám pomôže lepšie zvládnuť strmé zjazdy a poskytne vám lepšiu trakciu pri stúpaní do kopca. Vďaka väčšiemu priestoru sa na bicykli oveľa lepšie pohybujete, čo vám pomáha byť na bicykli stabilnejší.

Pohodlie v každej situácii

Konštrukcia Triple Triangle a progresívna geometria vám samozrejme pomôžu cítiť sa pohodlne. Dokonalý komfort však pomáhajú zabezpečiť vidlice SR Suntour XCM-DS so zdvihom 80 mm a 29" kolesá, ktoré majú vynikajúcu priľnavosť na všetkých povrchoch.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm môžu používať veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm používajú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú verziu XL

Legenda medzi americkými značkami

Spoločnosť GT vyrába bicykle od roku 1972 a počas celej svojej histórie patrí medzi najlepšie značky bicyklov na trhu. Vďaka veľkému počtu patentov navyše patrí medzi technologických priekopníkov, takže si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. S touto značkou budete vyzerať ako profesionál.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku