4.87 EUR

EXP Topnatur Rozpustná vláknina 100 g

Vláknina pre deti je výnimočná zmes rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, ktorá v tráviacom trakte vytvára veľmi jemný gél. To pomáha udržiavať nestrávené zvyšky potravy vlhké, a preto má "čistiaci" účinok.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: batch-reduced-193865

EXP Topnatur Rozpustná vláknina 100 g

EXP Topnatur Rozpustná vláknina 100 g

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Forma sypké
Hmotnosť 100 g
Špeciálne požiadavky bez laktózy, bez lepku

Popis

TOPNATUR rozpustná vláknina je 100 % rastlinný produkt, ktorý obsahuje čiastočne tepelne hydrolyzovanú vlákninu z kukuričného škrobu. Vláknina podporuje správne fungovanie tráviaceho systému. Má úplne neutrálnu chuť a je úplne rozpustný vo vode. Denný príjem vlákniny by mal byť 25-35 gramov. Určité množstvo vlákniny dostávame v strave, ale prieskumy ukazujú, že len malé percento populácie dosahuje odporúčaný príjem. Rozpustná vláknina je číra a bez chuti. Odporúčané dávkovanie 1 vrchovatá polievková lyžica 1 - 2-krát denne (1 polievková lyžica = približne 7 g), rozpustite vo vode alebo v inom jedle. Výživové informácie 100 g Energetická hodnota 913 kJ / 224 kcal Tuky ≤ 0,1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny ≤ 0,1 g Sacharidy 15 g - z toho cukry 0,4 g Vláknina 82 g Bielkoviny 0,1 g Soľ ≤ 0,01 g Zloženie: Čiastočne hydrolyzovaná vláknina z kukuričného škrobu. Informácie Doplnok stravy. Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku