1349 EUR

Dámsky Elektrobicykel Rock Machine ebike CrossRide E500 Lady mätovo zelený 2018

Elektrobicykel Rock Machine ebike CrossRide E500 Lady mätovo zelený 2018 je vhodný pre absolútnu väčšinu žien. S eleganciou s ním zdolajú s ním ľahší terén i prudké kopce.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 56189

Dámsky Elektrobicykel Rock Machine ebike CrossRide E500 Lady mätovo zelený 2018

Dámsky Elektrobicykel Rock Machine ebike CrossRide E500 Lady mätovo zelený 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Dojazd až 115 km
Značka motoru Shimano
Výkon motoru 250 W
Kapacita betérie 418 Wh
Materiál rámu hliník
Farba zelená
Predný zdvih 63 mm

Popis

Dámsky elektrobicykel Rock Machine Ebike Cross e500 Lady mätovo zelený 2018 v štýlovom dizajne je dokonalý spoločník pre ženy. Tento bicykel značky Rock Machine je výbornou voľbou pre hobby jazdkyne a zvládne spevnené cesty i ľahký terén.

Menšie ženy o výške 160 až 170 cm zvolia rám o veľkosti 17", ženy do 180 cm zvolia veľkosť rámu 19". Výška rámu závisí tiež na individuálnych požiadavkách cyklistky.

Užívajte si výhody elektrobicykla

Iste to všetci poznáte. Niekedy sa stane, že napriek vypätiu všetkých síl ten kopec jednoducho vyjsť nezvládnete. Práve pre tieto prípady je vhodný elektrický motorček, ktorý vám do kopca pomôže. Elektrobicykle sú novým trendom, ktorý umožní i menej zdatným jazdcom užiť si všetky krásy horskej cyklistiky..

Li-lon batéria umožní ujsť až 125 km na jedno nabitie a maximálnu rýchlosť 25 km/h. Po rovine a z kopca môžete ísť bez motora ako na klasickom horskom bicykli. V prípade vybitia batérie bicykel samozrejme bez problémov funguje na ľudský pohon.

Dámsky bicykel na asfalt a do ľahkého terénu

Trekové bicykle Rock Machine s 28" kolesami sa pre ženy stanú ideálnym pomocníkom na cesty po asfalte i v ľahkom teréne. Ľahko preskúmajú nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty.

Ľahký a bezpečný dámsky bicykel

Aby se vám dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre bicykle. Zárukou bezpečnej jazdy sú spoľahlivé brzdy, pevná konštrukcia i kvalitné prevedenie radenia.

Precízna geometria

Rám s ženskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre dámsky bicykel. Všetko spolu zabezpečí vynikajúcu presnosť stroja. Firma Rock Machine si na kvalite spracovania dala záležať, vy tak budete v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej cestičke.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku