442.34 EUR

Detský bicykel Rock Machine 26 Thunder šedo-ružový

Detský bicykel Rock Machine 26 Thunder šedo-ružový 2020 je určený cyklistom z radov detí od 7 rokov a výškou postavy cca 140 - 155 cm.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75617

Detský bicykel Rock Machine 26 Thunder šedo-ružový

Detský bicykel Rock Machine 26 Thunder šedo-ružový

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Detský bicykel Rock Machine 26 Thunder šedo-ružový je určený cyklistom z radov detí od 7 rokov a výškou postavy cca 140 - 155 cm. Šedo-ružový bicykel od kvalitnej značky Rock Machine vás iste nesklame a bude vašim deťom spoľahlivo slúžiť niekoľko rokov. Vaša malá cyklistka si v tomto veku už zaslúži plnohodnotný bicykel, ktorý jej bude nápomocný pri výletoch a rôznych dobrodružstvách.

Jednoduché ovládanie

Pre deti je dôležité, aby sa bicykel jednoducho ovládal a všetky manévre pohodlne zvládali. Rock Machine 26 Thunder má geometriu navrhnutú presne na tieto účely. Všetky zákruty prejde vaša malá pretekárka bez sebamenšieho zaváhania.

Doma na asfalte i v ľahkom teréne

Detské bicykle Rock Machine s 26" kolesami sa pre vaše deti stanú tým najlepším parťákom pre cesty po asfalte i v teréne. Ľahko objavia nové miesta s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty. Kvalitné deväťrýchlostné radenie Shimano obstojí i pri jazde do toho najprudšieho kopca.

Ľahké a popritom bezpečné

Vynikajúca nízka hmotnosť bicykla 9,9 kg zabezpečuje jednoduchú ovládateľnosť a predstavuje hmotnosť, s ktorou vaše deti v prípade potreby jednoducho manipulujú. Odolný a ľahký rám z hliníkovej zliatiny dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre detský bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy vášho dieťaťa sú bezpochyby spoľahlivé brzdy, nižšia nástupná výška i jednoduchá reťaz.

Pohodlie pre vaše deti

Rám kolesa je schopný absorbovať väčšinu vibrácií, ktoré vznikajú pri jazde. Cesta vašich malých cyklistiek po poľných cestách bude oveľa pohodlnejšia. Vďaka pohodlnému sedadlu s vami deti iste zvládnu i dlhšie výlety.

Unikátny dizajn

Kombinácia spolu ladiacich farieb dáva bicyklu nezameniteľný vzhľad, ktorý upúta pozornosť na prvý pohľad.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku