432.68 EUR

Detský bicykel Rock Machine 26 Blizz šedé 2018

Detský bicykel Rock Machine 26 Blizz sivý 2018 je vhodný pre chlapcov vo veku 10 a viac rokov. Je vhodný na jazdu po rovnom povrchu, ale nesklame ani v ľahkom teréne.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 56198

Ďalšia ponuka modelu Blizz

Detský bicykel Rock Machine 26 Blizz šedé 2018

Detský bicykel Rock Machine 26 Blizz šedé 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Popis

Detský bicykel Rock Machine 26 Blizz 26 sivý 2018 je dokonalý stroj pre chlapcov. Váš malý pretekár už si zaslúži poriadny stroj a nie len detskú hračku na jazdenie okolo domu. Určite sa poteší detskému horskému bicyklu značky Rock Machine. Horský bicykel s kolesami veľkosti 26 palcov odporúčame pre deti vo veku od 10 rokov Ak neviete, ako vybrať detský bicykel, kuknite sa do cyklistickej poradne.

Detský horský bicykel na asfalt a do ľahkého terénu

Trekové detské bicykle Rock Machine s 26" kolesami sa pre deti stanú ideálnym spoločníkom na cesty po asfalte i v ľahkom teréne. Ľahko preskúmajú nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty. Tomuto bicyklu už oproti dospeláckemu takmer nič nechýba. Jediný rozdiel je v jeho veľkosti.

Ľahký a bezpečný detský bicykel

Aby sa deťom dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre detský bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy vášho dieťaťa sú spoľahlivé brzdy, nižšia nástupná výška i jednoduchá reťaz.

Precízna geometria

Rám s chlapčenskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre detský horský bicykel. Všetko spolu deťom zabezpečí dokonalú presnosť bicykla. Firma Rock Machine si na kvalite spracovania dala záležať, deti tak budú v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej cestičke.

Parametre

Druh vidlice pevná
Priemer kolies 26"
Farba čierna, žltá, šedá
Brzdy kotúčové mechanické

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku