90833

Bicykel Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021

ID {{ productCode }}

Horský bicykel Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 ponúka pohodlný a ovládateľný karbónový rám osadený vzduchovou vidlicou Suntour, pohonom 2x10 a brzdami Shimano.

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 90833

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 1.534.40 €

Ďalšia ponuka modelu Blizz

Bicykel Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021

Bicykel Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021

1.640.00
1.534.40
Ušetríš 105.60 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 1.534.40 €

Parametre

Pohlavie muži
Typ Trailové MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu Carbon Mid Modulus BF-FB-02
Farba čierna
Predný zdvih 120 mm
Počet prevodov 1x10
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Horský bicykel Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 disponuje karbónovým rámom, 29“ kolesami a hravou Trail Advanced geometriou. Pohon vám zaistí vzduchová vidlica Suntour s uzamykaním z riadidiel a výkonnej hydraulickej brzdy Shimano. Bicykel využijete na rekreačné prechádzky v prírode, ale tiež vám pomôže vyhrať trailové preteky.

Náhled videa

Kvalita je základ

Základom tohto kolesa je vylepšený karbónový rám, ktorý spoločne s unikátnou Trail Advanced geometriou prináša nový štandard ľahkého trailového kolesa. Aj vďaka tomuto zažijete na bicykli oveľa väčšie pohodlie a rýchlosť, ale aj lepšiu kontrolu na traile.

Pohodlie a bezpečnosť na prvom mieste

O pohodlnú jazdu na akomkoľvek bicykli sa musí postarať predovšetkým kvalitné odpruženie a bicykle. A to vám zaistí veľmi kvalitné komponenty, ako je vzduchová vidlica SR Suntour Raidon32 ELR so zdvihom 110 mm, ktorá vám dovolí prejsť každú nerovnosť, ktorú stretnete na cestách. Prejsť akúkoľvek dieru vám pomôžu aj plášte WTB Range Comp s rozmerom 29 x 2.25". Bezpečné a rýchle prejdenie prudkých zákrut vám zaistí aj 29“ kolesá, a to vďaka neuveriteľnej priľnavosti.

Rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

S týmto bicyklom vám to bude šliapať úplne samo, a tak niet divu, že budete oveľa rýchlejší ako kedykoľvek predtým. Vďaka kazete Shimano Deore FC-M4100 s rozsahom 42 zubov a 10 rýchlostí je radenie jednoduché a veľmi rýchle. Vy si tak dokážete hravo poradiť s každým kopcom, ktorý sa pred vás postaví.

Bezpečnosť za každej situácie

Vďaka tomu, že je bicykel vybavený výkonnými hydraulickými brzdami Shimano BL-MT4100, budete v bezpečí aj keď budete brzdiť v akejkoľvek situácii aj rýchlosti, pretože brzdy vám pomôžu bezpečne zastaviť.

Ako si vybrať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm poslúžia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm potom zvolia variantu XL

Rodinná firma s tradíciou

Rock Machine vyrába bicykle už od roku 1994. Jej hlavný cieľ je vyrábať kolesá, ktoré vydržia úplne všetko. Dôkaz toho, že kolesá od Rock Machine patria medzi tie najlepšie je to, že túto značku môžeme pomerne často vidieť na tratiach svetových pohárov, predovšetkým na tých trialových. Veľkou prednosťou je to, že Rock Machnine je založené na vlastnom vývoji, a to vám zaisťuje špičkovú kvalitu.

Špecifikácie kolies sa môžu bez udania dôvod zmeniť.

Obrázky produktov sú iba ilustratívne.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku