F4SL004

4Slim Sladidlo z čekanky klasik 350 g

ID {{ productCode }}

Stolové sladidlo na báze čakankového extraktu.  Viac informácií   Viac informácií 
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: F4SL004

Pri nákupe {{ d.min }} až {{ d.max }} kusov kusov Pri nákupe od {{ d.min }} kusov {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetríte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Pri nákupe {{ d.min }} až {{ d.max }} kusov kusov Pri nákupe od {{ d.min }} kusov {{ d.quantityDiscountPrice.value | formatPrice }} {{ d.quantityDiscountPrice.currency }}/ks
Ušetríte
{{ totalSavings | formatPrice }} {{ savings.currency }}
až {{ savings.value | formatPrice }} {{ savings.currency }}/ks
Množstvová zľava
4Slim  Sladidlo z čekanky klasik 350 g
4Slim Sladidlo z čekanky klasik 350 g
3.35
{{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Popis

Inovatívne sladidlo Klasik 4Slim patrí k ďalšej vylepšenej generácii obľúbených sladidiel vyrábaných unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky a rastlinných vlákien.

Nový Klasik je oproti pôvodnému výrobku vylepšený znížením obsahu sacharidov o 1,5 % a zvýšením obsahu vlákniny na 63,5 %. Je to moderné sladidlo s nízkym obsahom uhľohydrátov, s vysokým podielom rozpustnej vlákniny, zníženou energetickou hodnotou a nízkym obsahom klasického cukru. Chuťový profil je veľmi príjemný, po novom obohatený o sladidlo zo stévie. Klasický sirup je výrazne zdravšou alternatívou cukru, medu a mnohých sirupov s vysokým obsahom cukru a fruktózy, ako je agávový, datľový alebo javorový sirup, pretože obsahuje v priemere 3,5-krát menej sacharidov a mnohonásobne viac prospešnej vlákniny.

Čakankové sladidlo Klasik sa teraz môže používať nielen na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, keksov, zmrzliny, palaciniek a jogurtov. Môže sa používať aj v teplej kuchyni na pečenie všetkých druhov sladkého pečiva a koláčov. Tieto potraviny majú potom výrazne nižšiu energetickú hodnotu v porovnaní s potravinami sladenými bežným cukrom.

Odporúčané dávkovanie

  • 15-30 g denne.
  • Pri nadmernom užívaní sa môžu vyskytnúť mierne nadúvajúce účinky.

Výživové informácie


100 g
Energetická hodnota 704 kJ/173 kcal
Tuky 0 g
- z toho Nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 11,5 g
- z toho cukry 11,5 g
Vláknina 63,5 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 0 g

Zloženie:

  • extrakt z koreňa čakanky (min. 51 %), rozpustná vláknina, sladidlo steviol-glykozidy, zvlhčovadlo glycerol, karamel.

Informácie

  • Stolové sladidlo na báze čakankového extraktu.
  • Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli, bez pridaných cukrov, s vysokým obsahom vlákniny, so zníženou energetickou hodnotou. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
  • Skladujte mimo dosahu malých detí, v pôvodnom obale, pri izbovej teplote, chráňte pred priamym svetlom a vlhkosťou.
  • Prípadný sediment nie je problém.
  • Vyrobené v Českej republike.

Parametre

Forma tekuté
Hmotnosť 350 g
Špeciálne požiadavky bez laktózy, low carb, bez lepku, bez pridaného cukru

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Blog

Ako byť správny kľukár: Typy kľukov a ako na ne

Ako byť správny kľukár: Typy kľukov a ako na ne

Ako rastie sval? Toto musíš vedieť, než začneš makať

Ako rastie sval? Toto musíš vedieť, než začneš makať

Proteín: Čo to je a prečo je pre naše telo dôležitý?

Proteín: Čo to je a prečo je pre naše telo dôležitý?