Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.
Objednávacie číslo: 1350663
Produkt je dočasne vypredaný
Za exotickým názvom sa ukrýva vôbec prvé vegánske jedlo značky Adventure Menu. Ale nemusí sa ho obávať ani klasický strávnik, ktorý obľubuje mäsitú stravu. Quinoa je jedna z najstarších obilnín Južnej Ameriky a je veľmi bohatá na vápnik a bielkoviny. Mimo to je quinoa tiež cenným zdrojom horčíka, železa, fosforu a mnohých vitamínov. V spojení s cizrnou, garam masala korením, výživnými batátmi, hnedým cukrom, himalájskou soľou, olivovým olejom dostanete 400 g nielen zdravého, ale energeticky výborne vyváženého jedla. Vyskúšajte a zborte mýty, že vegánske jedlo nie je chutné.
Zloženie: zemiaky (36%), hovädzie mäso predné (30%), cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, repkový olej, paradajkový pretlak (paradajky, soľ, cukor), cesnak, soľ, paprika, čierne korenie
Alergény: -
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.
Energeticky veľmi výživné šošovicové ragú sme pre tentoraz doplnili o vynikajúcu farmársku šunku. Táto výberová šunka z 98% masa, nakrájaná na kocky, je po zmiešaní s šošovicou vynikajúcim doplnkom tohto ľahkého, ale popritom veľmi sýteho jedla, ktoré vás na dlhé hodiny nabije. Čierna šošovica Beluga doplnená orestovanou zeleninou, podmanivou chuťou balzamikového octa a ďalšieho korenia, dotvára chuť celej tejto gurmánskej symfónie. Vďaka svojej konzistencii sa jedlo rýchlo prehreje vo všetkých vrstvách.
Zloženie: Čierna šošovica Beluga (23%), šunka (20%-bravčové mäso (min.98%), pitná voda, jedlá soľ s jódom, aróma, extrakt z korenia), pór, mrkva, stonkový zeler, ocet balzamiko (hrozienka, voda), repkový olej, cesnak, soľ, čierne korenie
Alergény: stonkový zeler
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.
Pečené kuracie kridielka vo vrecúšku? S týmto budete určite na treku so svojimi priateľmi alebo rodinou na pikniku. Krídla sú zbavené koncov bez mäsa, takže v taške nájdete len to najlepšie kurča, naložené cez noc v mede a kúsky chilli. Potom sa krídla pekne pečú až do zlatohnedej farby, ako sa vám to páči. Po prvom uhryznutí získate najprv príjemný sladký medový pocit, ktorý bude okamžite nahradený jemne horiacim vánkom chilli. Krehké kuracie kúsky sa rozpadnú na vašom jazyku a budete ľutovať, že v taške je ich iba päť.
Zloženie: kuracie krídelká (97%), med (1,4%), soľ (jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), chilli (0,6%)
Alergeny: -
Na jednu porciu:
Uchovávajte na suchom a tmavom mieste pri teplote 1-30 °C.Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna doba použiteľnosti do dátumu uvedeného na vrchu balenia.
Tak to je skutočne mäso! Jedlo Adventure Menu 100 % Bravčové mäso na rasci obsahuje ručne očistené a porciované kúsky bravčového pliecka v páre spolu s rascou. Vďaka vyššiemu obsahu tuku je mäso pekne šťavnaté, chutné a ani potom, čo stratí pečením tretinu svojej hmotnosti, nie je vysušené. Malá hmotnosť a vysoká výživová hodnota predurčuje použitie mäsa i v prípade, že cestujete naľahko.
Zloženie: Bravčové mäso z pliecka (99%), soľ, rasca (0,3%)
Alergény: -
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 st.C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.
Jedlo Adventure Menu 100% Morčacie mäso na cibuľke: V pare spolu s plátkami cibuľky sú pečené kúsky morčacieho stehenného mäsa. Za zlatistou kôrkou sa skrýva šťavnaté mäso, ktoré je obrovským zdrojom proteínov a vďaka nízkemu obsahu tuku sa toto mäso radí medzi najzdravšie, ale aj najchutnejšie potraviny. Malá hmotnosť a vysoká výživová hodnota predurčuje použitie mäsa aj v prípade, že cestujete na ľahko.
Zloženie: Morčacie stehenné mäso (95%), cibuľa (4%), soľ, korenie
Alergeny: -
Na jednu porciu:
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote 1 - 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na vrchnej strane obalu.
Mäsové guľky pochádzajú z Talianska, ale podmanili si celý svet. Veľmi obľúbené sú v Štátoch, ale tiež v Škandinávii. Asi tušíte prečo. Naše guľky z hovädzieho predného mletého mäsa sme namixovali s rýžou basmati a dochutili iba petržlenom. Potom už iba čierne korenie a soľ a hotovo. Sladká paradajková omáčka je klasikou z koreňovej zeleniny a paradajkového pretlaku, s ľahkým tónom škorice. Verte, že toto bude trhák, po ktorom sa "utlčú" najmä vaše deti. Pomer mäsa a ryže basmati sme zvolili taký, aby bolo jedlo kompletne vyvážené ako celok, ale ak si k nemu spravíte cestoviny, získate tak dve porcie na výdatný obed či večeru.
Zloženie: mäsovo-ryžové guľky (51%)(hovädzie mäso mleté(50%), ryža basmati(15%), voda, vajcia, olej repkový, soľ (jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), sušený petržlen, čierne korenie), paradajková omáčka (49%)(voda, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, cukor, soľ), cibuľa, koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen) ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, cukor, citrón, soľ (jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), divoké korenie).
Alergény: petržlen
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.
Naše národné jedlo sa nám podarilo zmestiť do jedného vrecka. Kúsky vypečeného šťavnatého bravčového pliecka s cesnakom, bielou kapustou s cibuľkou a ručne robeným zemiakovými kroketami. Celé to spája výpek z mäsa. Nie je to práve najľahšie jedlo pred športom, ale po náročnom dni iste poteší a zasýti.
Zloženie: bravčové pliecko (30%), zemiakové krokety (28%) (pšeničná múka, zemiakové vločky /SO2/, 30% pšeničná krupica, soľ, vaječná zmes, korenie), kyslá kapusta (26%) (kapusta, voda, soľ, rasca), repkový olej, cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, cukor, cesnak, ocot, soľ, rasca, čierne korenie
Alergény: pšeničná múka, zemiakové vločky /SO2/, pšeničná krupica, vaječná zmes
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.
Mäsové guľky pochádzajú z Talianska, ale podmanili si celý svet. Veľmi obľúbené sú v Štátoch, ale tiež v Škandinávii. Asi tušíte prečo. Naše guľky z hovädzieho predného mletého mäsa sme namixovali s rýžou basmati a dochutili iba petržlenom. Potom už iba čierne korenie a soľ a hotovo. Sladká paradajková omáčka je klasikou z koreňovej zeleniny a paradajkového pretlaku, s ľahkým tónom škorice. Verte, že toto bude trhák, po ktorom sa "utlčú" najmä vaše deti. Pomer mäsa a ryže basmati sme zvolili taký, aby bolo jedlo kompletne vyvážené ako celok, ale ak si k nemu spravíte cestoviny, získate tak dve porcie na výdatný obed či večeru.
Zloženie: mäsovo-ryžové guľky (51%)(hovädzie mäso mleté(50%), ryža basmati(15%), voda, vajcia, olej repkový, soľ (jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), sušený petržlen, čierne korenie), paradajková omáčka (49%)(voda, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, cukor, soľ), cibuľa, koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen) ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, cukor, citrón, soľ (jedlá kamenná soľ, jodičnan draselný), divoké korenie).
Alergény: petržlen
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.
Jedlo Adventure Menu Bravčové rebierko so zemiakmi, jednoduchý recept založený na prvotriednych ingredienciách, si rýchlo obľúbite. Pekný kus na panvici opečenej libovej bravčovej kotlety s prírodnou šťavou s domácou paprikovou klobásou a znojemskou uhorkou. Varené zemiakové štvrťky doplnia jedlo k dokonalosti.
Zloženie: zemiaky (36%), bravčová kotleta (30%), papriková klobása ( bravčové mäso, soľ, paprika, rasca, cesnak), sterilizované znojemské uhorky (uhorky, kvasný ocot, soľ, extrakt korenia, náhradné sladidlo sacharín, horčičné semiačko), múka ryžová, múka kukuričná, repkový olej, cibuľa, soľ, čierne korenie
Alergény: horčičné semiačko
Na jednu porciu:
Skladujte v suchu a tme pri teplote 1- 30 °C. Chráňte pred mrazom. Otvorený výrobok skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín. Minimálna trvanlivosť do dáta uvedeného hore na obale.