48401

Raketová desiatka: flash-10

Ortéza na členok THUASNE Sport 0280

ID {{ productCode }}

Ortéza na členok Thuasne Sport 0280 pri stredne ťažkých poškodeniach vonkajšieho alebo vnútorného postranného väzu alebo nestabilite členka.

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 48401

10 % zľava

Raketová desiatka
2 den
22
2
42

Kód kupónu:
flash-10
Cena s kupónom:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} €

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Ortéza na členok THUASNE  Sport 0280

Ortéza na členok THUASNE Sport 0280

38.90
32.90
Ušetríš 6.00 €
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 32.90 €

Parametre

Stupeň podpory Level 2 - stredná podpora
Typ zranenia nestabilita členku, podvrtnutý členok
Materiál polyester

Popis

Každý športovec chce po zranení začať opäť čo najrýchlejšie športovať. Utrpeli ste v nedávnej dobe stredne ťažké poškodenie vonkajšieho alebo vnútorného postranného väzu? Vraciate sa ku športu po operácii členka alebo vás trápi jeho chronická nestabilita? Ak ste si aspoň raz odpovedali áno, verte, že Ortéza na členok Thuasne sport 0280 môže byť tým, čo vás pomôže vrátiť do športového života.

Zesilnená chodidlová časť

Pri poškodení vonkajšieho alebo vnútorného postranného väzu oceníte obojsmerné podporné strapovanie do tvaru osmičky zachovávajúce voľnosť pohybu chodidla. Pre príjemnejšie používanie je Ortéza anatomického tvaru vyrobená z pružného a sťahujúceho textilného materiálu. Oceníte i väčšie pohodlie vďaka zosilnenej chodidlovej časti.

Umiestnenie

Ortézu natiahnite na chodidlo (logom nahor) tak, aby sa päta nachádzala v príslušnej časti. Strapovací pásik ponechajte v zadnej časti chodidla voľný. Umiestnenie strapovacieho pásika závisí, či ste si zranili vonkajší alebo vnútorný postranný väz, na pravej alebo ľavej nohe. V prípade zranenia vonkajšieho postranného väzu sa pásik musí obmotať okolo chodidla do tvaru osmičky tak, aby chodidlo podpieral v miernom vyvrátení. Na pravej nohe začnite pásik omotávať sprava a na ľavej nohe zľava. V prípade zranenia vnútorného postranného väzu, to je ale menej časté zranenie, postupujte opačne. To znamená, že strapovací pásik musí podpierať chodidlo naopak.

Upozornenie

Nenasadzujte návlek, ak je vaše pokožka poškodená. V prípade nepohodlia, podráždenia, či bolesti prenastavte usadenie alebo výrobok nepoužívajte a kontaktujte zdravotníka alebo odborníka, ktorý vám Bandáž predal. Nepoužívajte pri iných bolestiach alebo zraneniach, než ktoré uvádzame vyššie. Uchovávajte pri izbovej teplote a najlepšie v pôvodnom balení. Z hygienických dôvodov a pre lepšiu účinnosť bandáže by ju nemal používať nikto iný.

Údržba

Nepoužívajte žiadne čistiace, zmäkčovacie alebo agresívne (chlórované) prípravky. Žmýkajte ju ručne a sušte ju mimo dosah priamych zdrojov tepla. Ďalšie informácie nájdete na etikete výrobku.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (3)

186
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Ortéza na členok THUASNE Sport 0280
Overený zákazník

- CHuchelná

5

Ortéza vyhovující , příjemný a kvalitní materiál , vejde se do boty a když zvolíte k tomu ještě kotníkovou obuv , je kotník jako v bavlnce .
Ortéza na členok THUASNE Sport 0280
Overený zákazník

5

Vš ok.
Ortéza na členok THUASNE Sport 0280
Overený zákazník

- Ostrava

5

Příjemná ortéza. V pohodě se vleze do boty a hlavně nikde netlačí. Jsem sice toho názoru, že podvrtnutí nezabrání, ale jako podpora je super.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku