1599.99 EUR

Bicykel GT Zaskar 29 Comp Red

Bicykel GT Zaskar 29 Carbon Comp 2021 v červenej farbe je legendárny bicykel, ktorý môžete mať i vy. Bicykel disponuje GT technológiami a špičkovými komponentmi SRAM.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 97186

Bicykel GT Zaskar 29 Comp  Red

Bicykel GT Zaskar 29 Comp Red

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Športové MTB
Priemer kolies 29"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba červená
Predný zdvih 100 mm
Počet prevodov 1x12
Brzdy Shimano MT400 Hydro Disc, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Bicykel GT Zaskar 29 Carbon Comp 2021 v červenej farbe s hliníkovou konštrukciou Triple Triangle s 29" kolesami je legendárny bicykel, ktorý vyhral veľa pretekov a teraz s ním môžete vyhrávať i vy. Bicykel disponuje patentovanými technológiami GT a špičkovými komponentami od firmy SRAM. Iste  vám príde vhod, ak máte pretekárske ambície alebo ste jednoducho náročný hobík.

Náhled videa

Legenda medzi legendami

Tento legendárny bicykel je nedielnou súčasťou víťaza, ktorý vyhral Svetový pohár hneď v niekoľkých disciplínach. Bicykel má, po 30-tich rokoch vývoja, oveľa  lepšie a modernejšie  trailové vlastnosti ako kedykoľvek predtým. Tento bicykel jednoducho zvládne všetko, čo pred neho postavíte.

Dôležitá je najmä kvalita

Na bicykli je špičková karbónová konštrukcia FOC Triple Triangle. Tento univerzálny rám triešti vibrácie po celom bicykli a tým pádom minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry. Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí i oveľa dlhšiu životnosť bicykla. Vy tak môžete používať bicykel častejšie a dlhšie.

Úžasná ovládateľnosť

Unikátna progresívna geometria, ktorou disponuje tento bicykel vám pomôže s lepším ovládaním pri prudkých zjazdoch a zároveň vám zabezpečí  lepšiu trakciu pri jazde na kopec. Ďalej vám zabezpečí oveľa lepší pohyb na bicykli vďaka väčšiemu priestoru, a tým vám pomáha i k lepšej stabilite na bicykli.

Rychlosť je cesta

V súčasnosti je jeden prevod populárny medzi profesionálmi a kazeta SRAM NX Eagle o rozsahu až 50 zubov a 12 rýchlostí je to pravé pre jednoduché a rýchle radenie. Vy tak doslova poletíte na každej rovinke a dokonca i v akomkoľvek prudkom kopci.

Prudké zákruty už nebudú problém

Vďaka tomuto bicyklu prejdete akúkoľvek prudkú alebo úzku zákrutu. Pomôžu vám k tomu 29“ kolesá, ktoré majú výbornú priľnavosť na každom povrchu. Navyše má bicykel kvalitné hliníkové ráfiky a plášte šírkou 2,25", ktoré vám dovolia ísť na hranu svojich vlastných limitov. Vybrať zákruty pomôžu i hydraulické kotúčové brzdy.

Výborná kvalita i pre tých najnáročnejších

Americká značka SRAM je jedna z najkvalitnejších značiek na trhu a i na tomto bicykli nájdete komponenty práve od tejto značky. Poteší vás i informácia, že bicykel disponuje extrémne pevnými ráfikmi WTB, ktoré sú určené pre klasický i bezdušový plášť.


Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm zvolia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú  varianta XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykel už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patrí medzi tie najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patrí medzi technologických priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky. S ňou budete vyzerať ako profesionál.


Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku